Ambassador Λευτέρης Λαζάρου

MEET

ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΥ

MEET

ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΥ

MEET

ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΥ

MEET

ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΥ

Previous
Next
Η Μαγειρική
είναι Τέχνη

Ο Λευτέρης Λαζάρου αποτελεί εμβληματική φυσιογνωμία της νέας ελληνικής κουζίνας, καθώς δημιουργεί διαρκώς νέα δεδομένα στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, εξελίσσοντας ταυτόχρονα σε υψηλό επίπεδο τη θαλασσινή κουζίνα. Είναι ο ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου «Varoulko Seaside» στο Μικρολίμανο.

Είναι ο μοναδικός chef που βραβεύεται επί 21 χρόνια με Χρυσό Σκούφο και ο πρώτος Έλληνας Chef που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin (2002), το οποίοδιατηρεί μέχρι σήμερα. Κατά τα προηγούμενα χρόνια ταξίδεψε στην Αργεντινή, την Ιαπωνία, τις Η.Π.Α. και την Αυστραλία, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ως πρεσβευτής της ελληνικής κουζίνας, έχοντας ενεργό ρόλο σε πρωτοβουλίες προώθησής της στο εξωτερικό. Στις Η.Π.Α. παρέδωσε μαθήματα στο Culinary Institute of America (CIA). Ο Λευτέρης Λαζάρου, δίπλα στον οποίο έχουν θητεύσει ορισμένοι από τους καλύτερους σημερινούς νέους Chefs, συνθέτει τα πιάτα του με υλικά τη δημιουργικότητά του, τις επιρροές από τα ταξίδια του και την παθιασμένη αναζήτησή του για εξαιρετικές πρώτες ύλες.

 

 

WORKSHOPS

Expert at

Food Styling
Food Design
Food Photography
Business Management Γαστρονομίας
R&D Καινοτόμων Διατροφικών Προϊόντων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ